De Ha Taew is een krachtige en goede Yant voor bescherming en als brenger van geluk en voorspoed. Hieronder de betekenis van de vijf lijnen c.q. Mantra's - Kata's.

Als je deze Yant zou willen laten zetten dan kun je natuurlijk ook voor de lijnen [Mantra's] kiezen die bij jou passen en waar je behoefte aan hebt. De Ha Taew kan dus ook uit één enkele mantra, drie mantra's of vier mantra's bestaan. Binnen de vijf mantra's zijn desgewenst je persoonlijke wensen in te vullen.

Er zijn meerdere uitvoeringen van de Ha Taew. Zo is er naast de "klassieke" uitvoering ook de modernere uitvoering en de Ha Taew van Ajarn Thoi [horizontaal].

Thai Tattoo kan als enige in Europa de symbolen in de Yant schrijven en duiden. Hij ontving o.a. de toestemming en zegeningen van de tempel Wat Jangsirisamphan uit Bangkok om dit te doen. Op de foto's van links naar rechts: Angelina Jolie, een speciale Ha Taew van Thai Tattoo met de unaloomes in een Gao Yord vorm en rechts een traditionele uitvoering bij een klant van Thai Tattoo.

Wil je bijvoorbeeld een teken van liefde voor je gezin of familie erin verwerken dan maken wij [zonder extra kosten]  de vertaling naar het Khom schrift zodat de Ha Taew precies aansluit bij jouw persoonlijkheid en leven.

 

Rij 1: Deze kata beschermt je tegen rechtzaken, beschermt en reinigt je leefomgevingen en gaat slechte invloeden tegen.

Rij 2: Deze Kata zorgt voor een goede horoscoop, positieve constellatie en geeft bescherming tegen een slecht Karma.
Rij 3: Deze Kata beschermt je tegen zwarte magie en vervloekingen in vele vormen.
Rij 4: Deze Kata brengt je geluk, succes en voorspoed in je maatschappelijk leven.
Rij 5: Deze Kata maakt je [sensueel] aantrekkelijk voor derden en versterkt extra sterk je geluk en voorspoed zoals omschreven in de 4e rij,- en geeft extra kracht aan de 3e rij.